START NOGET NYT: MED ANNE SPINNER

Posted in inspire |
Anne Spinner sitting hold bracelet with play button overlaid

"Hvert åndedrag er en mulighed for at starte noget nyt" - Anne Spinner

Vær med LIVE, når Anne leder en guidet Yoga Nidra-øvelse, der bringer dig tilbage til dit åndedræt og giver dig mulighed for at se tingene fra et nyt perspektiv.

EN KUNSTFORM

Jeg har altid betragtet hver af mine yogaklasser som et kunstværk. At skabe en sekvens, der åbner kroppen på præcis den måde, den har brug for, for at komme ind i den bedste stilling. At bruge musik på en måde, der fører dig dybere ind i dig selv. At se folk falde ind og åbne op. Det er alt sammen kunst for mig.

Min yoga er ikke bare den praksis, der foregår på måtten. Ærlig talt er det, der sker uden for måtten, det vigtigste. Det arbejde, jeg laver på måtten, har en direkte indvirkning på, hvordan jeg har det, hvor produktiv jeg er, og hvor kreativ jeg er. Det påvirker min energi, min evne til at fokusere og min interaktion med andre. Det er virkelig vigtigt at holde en stabil balance i mit liv. Det, jeg laver uden for måtten, skaber en enorm mængde glæde i mit liv. Lige siden jeg var lille, har jeg elsket kunst. Fra jeg var helt lille, lærte min mor mig at lave smykker. Hun tog mig med i perlebutikken, og jeg valgte mine yndlingsperler ud og lavede øreringe og halskæder. Jeg har også elsket at samle fundne genstande på mine rejser. Uanset om det er pinde, sten eller skaller, er de alle sammen skatte for mig. Jeg kan huske mit første lager af ædelstene. Jeg fik dem i en butik, hvor man kunne vælge mellem forskellige bøtter med sten og fylde en lille pose. Jeg fik en lille taske til at bære dem i, som jeg bar om halsen, og jeg har den stadig. Disse to passioner smeltede til sidst sammen til at lave malaer og intentionsarmbånd til mine elever.

Intention-armbånd

Hvert år rejser jeg til ædelstensudstillinger med min mor. Jeg går på jagt efter de perfekte sten, og ofte kan jeg købe dem af den person, der enten har fundet stenene eller har lavet lapidariet for at forvandle de ædelsten, jeg bruger til mine malaer. Jeg elsker virkelig den magi, som hver enkelt ædelsten rummer. Jeg fortsætter min kærlighed til dette meditative arbejde. Min meditation består i at trække hver perle på snor én efter én. For et par år siden besluttede jeg mig for at brande mine kunstværker, og SolTerra Creations blev officielt født.

Følg SolTerra for at shoppe


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice