På opdagelse Amethyst Med Lara Estrada

Posted in inspire |
Exploring Amethyst With Lara Estrada

At være på settet med Manduka til Unearth the Vibrations-kampagnen var sådan en ære, og også så sjovt! Det føltes meget jordnært at være i Joshua Trees vidtstrakte ørken. Klippeformationerne var surrealistiske at se, og jeg følte mig heldig, da jeg kunne kigge på stjerner fra en klar himmel om aftenen. Jeg så endda et stjerneskud! Jeg bor i L.A., så jeg synes, det er forfriskende at koble af fra storbyens stress og jag og trække mig tilbage til store åbne områder i naturen. Endnu en særlig oplevelse var, at jeg kunne genoptage kontakten med min yogalærerveninde Anne Spinner, som jeg ikke havde set i årevis.

Manduka bag kulisserne

Jeg har altid følt mig forbundet med amethyst fordi det er min fødselssten. Jeg har en smuk rå amethyst sten på mit alter, som jeg ofte bruger under meditation. Jeg tog den med mig, da jeg flyttede til LA. Jeg tog den stille og roligt med fra mine forældres hus, og det tog et stykke tid, før min mor opdagede det... Da hun endelig gjorde det, var hun glad for at lade den være en gave og et minde om hjemmet.

Amethyst Det siges, at fisk hjælper med at vække intuitionen og med at skabe fred og ro. Som Fisk og en person, der er evigt nysgerrig efter den spirituelle verden, der eksisterer ud over det fysiske, arbejder jeg på at uddybe min egen intuition gennem meditation og mindful bevægelse.

Manduka Amethyst

Shop den nye Amethyst kollektion her

En åndedrætsteknik, der hjælper mig med hurtigt at komme i en meditativ tilstand, er sama vritti pranayama, som betyder "jævn bølge" og også er kendt som boksåndedræt. I dette åndedrætsmønster forlænges de fire dele af åndedrættet (indånding, pause i toppen af åndedrættet, udånding, pause i bunden af åndedrættet) alle i lige lang tid. Dette langsomme og opmærksomme åndedræt frembringer fred og ro.

Jeg tror, at det at praktisere stilhed og mediation er nøglen til at øge intuitionen. Det er så kraftfuldt at lære at stole på visdommen i sin egen indre viden.

En beskeden støvet sten kan, når den bliver åbnet, rumme en dyrebar, krystallinsk skønhed, som stille og roligt er blevet dannet i mange år. Det er det magiske ved krystaller og ædelsten, når de bliver gravet frem. Vi har alle den unikke gnist inden i os, som bare venter på at blive opdaget.

Følg Lara her

Lyden af Amethyst intuition - enhed - fred

Udforsk vores kuraterede yoga-playliste, der er designet til at åbne dit hjerte og sind for intuitionen, freden og enheden af amethyst mens du afdækker de kraftfulde vibrationer, der flyder indeni.


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice