Inspiration til praksis. Inspireret af faderskab.

Inspiring the Practice. Inspired by Fatherhood.

I anledning af Fars Dag inviterer vi dig til at møde nogle Daddy-o-gis, der reflekterer over krydsfeltet mellem faderskab og yoga... på og uden for måtten.

Brandon Flows og hans børn

BRANDON @BRANDOFLOWS

"Faderskabet er den største glæde i mit liv. Misforstå mig nu ikke. Det er også det mest udfordrende, anstrengende og vanskelige at gøre. Ligesom de yogastillinger, jeg elsker at undervise i, viser det mig, at der er meget mere glæde ved at gøre en indsats for at være til stede end at gøre tingene perfekt. Jeg er min kone og mine børn evigt taknemmelig for at have lært mig det."

Matt Othert og hans børn
Matt Othert og hans børn

MATT @MATTROTHERT

"Faderskabet har betydet alverden for mig. Jeg har indset, at mine drenge er små svampe, og at de efterligner det, de ser os gøre. Så det at være far har gjort mig mere opmærksom på alt, hvad jeg gør. Jeg prøver at være fuldt til stede, når jeg er sammen med dem, ligesom i en yogasituation. Da jeg er deres guide gennem livet på dette tidspunkt, gør jeg mit bedste for at forblive rolig og fredelig og give dem en følelse af sikkerhed, når vi bevæger os gennem dagene sammen. Behandle alle, vi kommer i kontakt med, med venlighed og kærlighed. Ligesom i yoga er det de ting, vi gør regelmæssigt, der tilsammen skaber den, vi er. Derfor lærer jeg mine elever det samme, som jeg lærer mine børn: at trække vejret, være til stede, bevæge sig med omtanke, være venlig over for sig selv og andre og smile. Yoga er ligesom livet en vidunderlig rejse, vær nærværende, elsk andre og vær opmærksom i alt, hvad du gør."

Tamal og hans søn

TAMAL @TAMALDODGE

"Faderskabet kan være fyldt med bump og fejl. Det er på ingen måde en nem rolle i livet. Jeg synes, at når man opdrager børn, vokser man også op i processen. Man begynder at se sine børn som mere end børn, men som ånder/sjæle, som Gud har lagt i ens varetægt for at hjælpe med at fremme et større gode i dem og i en selv. At tage sig af mere end bare deres fysiske behov, men deres dybe åndelige velbefindende. Selvfølgelig er det vigtigt at sørge for, at de har masser af mad, uddannelse og alle deres basale behov. Men man må ikke overse den dybe lykke, der kan findes i forbindelsen med Gud. Det er det, der gør faderskabet så specielt for mig."

Vytas og hans søn

VYTAS @VYTASYOGA

"At genopdage verden gennem min søns øjne har været den største gave ved at være hans far. Børn er dybe lærere i livet. For mig er forældreskab at lære, hvordan og hvornår jeg skal lytte til disse lærdomme."

Mychal og hans søn

MYCHAL @MYCHALANGELO

"Jeg var 18 år gammel, første gang jeg gik ind i et yogastudie, Yoga Soup, i Santa Barbara, Californien. Den mand, der altid har vist mig, hvordan man "er en mand", var den samme person, der opmuntrede mig og tog mig med i studiet den vinter efter min sidste sæson i high school-fodbold. Den unikke mand er min far. Den mand har været min største fan, så længe jeg kan huske. Her er vi så, 15 år senere, ens, men forskellige. En smule ældre, en smule klogere. Min far har inspireret mig som lærer til at møde op med min unikhed, frimodigt og autentisk. Modtagelig, støttende og opmuntrende over for alle. Han var altid min yndlingstræner. Tak, fordi du altid har presset mig til at stræbe efter storhed, jeg elsker dig, far. Glædelig fars dag!"


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice