Ontdek Amethyst Met Lara Estrada

Posted in inspire |
Exploring Amethyst With Lara Estrada

Op de set zijn met Manduka voor de Ontdek de Trillingen campagne was zo'n eer en ook zo leuk! Het voelde heel aardend om in de uitgestrekte woestijn van Joshua Tree te zijn. De rotsformaties waren surrealistisch om te zien, en ik voelde me gelukkig dat ik 's avonds naar de heldere hemel kon kijken. Ik zag zelfs een vallende ster! Ik woon in LA, dus ik vind het verfrissend om de drukte van het leven in de grote stad achter me te laten en me terug te trekken in grote open ruimtes in de natuur. Nog een speciale traktatie was dat ik weer contact kon maken met mijn vriendin, yogalerares Anne Spinner, die ik al jaren niet had gezien.

Manduka achter de schermen

Ik heb me altijd verbonden gevoeld met amethyst omdat het mijn geboortesteen is. Ik heb een prachtige ruwe amethyst steen op mijn altaar, die ik vaak gebruik tijdens meditatie. Ik heb hem meegenomen toen ik naar LA verhuisde. Ik nam hem stilletjes mee uit het huis van mijn ouders en het duurde even voordat mijn moeder het merkte... Toen ze het eindelijk merkte, was ze blij dat ze hem als cadeau en herinnering aan thuis kon geven.

amethyst Er wordt aangenomen dat het helpt om de intuïtie te ontwaken en vrede en rust te brengen. Als Vissen en iemand die eeuwig nieuwsgierig is naar de spirituele wereld die voorbij het fysieke bestaat, werk ik aan het verdiepen van mijn eigen intuïtie door middel van meditatie en mindful bewegen.

Manduka amethyst

Shop de nieuwe amethyst collectie hier

Een ademtechniek die mij helpt om snel in een meditatieve staat te komen is sama vritti pranayama, wat "gelijkmatige golf" betekent en ook wel bekend staat als box breathing. Bij dit adempatroon worden de vier delen van de ademhaling (inademen, pauze bovenaan de ademhaling, uitademen, pauze onderaan de ademhaling) allemaal even lang uitgestrekt. Deze langzame en bewuste ademhaling brengt rust en kalmte voort.

Ik geloof dat het beoefenen van stilte en meditatie de sleutel is tot het verhogen van intuïtie. Het is zo krachtig om te leren vertrouwen op de wijsheid van je eigen innerlijke weten.

Een onopvallende, stoffige rots kan, als je hem openbreekt, een kostbare, kristallijne schoonheid bevatten die zich al vele jaren in stilte aan het vormen is. Dat is de magie van kristallen en edelstenen wanneer ze worden blootgelegd. We hebben allemaal die unieke schittering in ons, die er gewoon op wacht om ontdekt te worden.

Volg Lara hier

De klanken van amethyst intuïtie - eenheid - vrede

Ontdek onze samengestelde yoga afspeellijst, ontworpen om je hart en geest te openen voor de intuïtie, vrede en eenheid van amethyst terwijl je de krachtige vibraties ontdekt die binnenin je stromen.


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice