IETS NIEUWS BEGINNEN: MET ANNE SPINNER

Posted in inspire |
Anne Spinner sitting hold bracelet with play button overlaid

"Elke ademhaling is een kans om iets nieuws te beginnen" - Anne Spinner

Doe LIVE met ons mee als Anne een geleide Yoga Nidra oefening leidt om je terug te brengen naar je ademhaling en een kans te vinden om vanuit een nieuw perspectief te kijken.

EEN KUNSTFORMULIER

Ik heb elke yogales altijd beschouwd als een kunstwerk. Het creëren van een volgorde die het lichaam opent op precies de manier die het nodig heeft om in een piekhouding te komen. Muziek gebruiken op een manier die je dieper in jezelf brengt. Mensen zien binnenkomen en zich openstellen. Het is allemaal kunst voor mij.

Mijn yoga is niet alleen de beoefening op de mat. Eerlijk gezegd is wat er buiten de mat gebeurt het belangrijkst. Het werk dat ik op mijn mat doe, heeft een directe invloed op hoe ik me voel, hoe productief ik ben en hoe creatief ik ben. Het beïnvloedt mijn energie, mijn concentratievermogen en mijn interactie met anderen. Het is echt belangrijk om een goede balans in mijn leven te houden. Wat ik buiten de mat doe, zorgt voor enorm veel vreugde in mijn leven. Al van jongs af aan houd ik van kunst. Al op jonge leeftijd leerde mijn moeder me hoe ik sieraden moest maken. Ze nam me mee naar de kralenwinkel en ik zocht mijn favoriete kralen uit om oorbellen en kettingen van te maken. Ik hield ook van het verzamelen van gevonden voorwerpen tijdens mijn reizen. Of het nu stokken, stenen of schelpen zijn, het zijn allemaal schatten voor mij. Ik herinner me mijn eerste voorraad edelstenen. Ik kocht ze in een winkel waar je uit verschillende emmers met stenen mocht kiezen en een zakje mocht vullen. Ik kreeg een zakje om ze in te dragen dat ik om mijn nek droeg en dat ik nog steeds heb. Deze twee passies smolten uiteindelijk samen tot het maken van malas en intentie armbanden voor mijn studenten.

Intentie Armband

Elk jaar reis ik met mijn moeder naar edelsteenshows. Ik ga op jacht naar de perfecte stenen en vaak kan ik kopen van de persoon die de stenen heeft gevonden of die de edelstenen die ik voor mijn mala's gebruik heeft bewerkt. Ik houd echt van de magie die elke verschillende edelsteen met zich meebrengt. Ik zet mijn liefde voor dit meditatieve werk voort. Mijn meditatie bestaat uit het één voor één rijgen van elke kraal. Een paar jaar geleden besloot ik mijn kunstwerken van een merknaam te voorzien en SolTerra Creations was officieel geboren.

Volg SolTerra om te winkelen


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice