Mød Ivy & Marley fra vores samarbejde med Spiritual Gangster

Posted in teacher spotlight |
Meet Ivy & Marley from our collaboration with Spiritual Gangster

Mød Ivy Coco Maurice @ivycoco23 og Marley Ralph @namastemarleyrae. De deler deres historie med yoga med os, deres engagement i non-profit-organisationer WalkGood LAog deres praksis med selvkærlighed og selvaccept.

Ivy og Marley er med i vores nye samarbejde med Spiritual Gangster. Manduka x Spiritual Gangster-kollektion - som er designet til at fejre sammenhold og hjælpe dig med at bære ånden fra praksis med dig overalt, hvor du går.

Q: Hvad er din historie med yoga, og hvor begyndte din rejse hen? begin?

Marley: Min yogarejse begyndte i Sydafrika, mens jeg studerede i udlandet på mit andet år af college. Jeg husker, at jeg følte mig ængstelig og havde lidt hjemve, da nogen fra min rejse viste mig et par enkle yogastræk. Jeg var så imponeret over den umiddelbare lindring, jeg følte, at jeg straks meldte mig til undervisning, da jeg kom tilbage til USA. Den første instruktør, jeg havde, var ikke tilfældigt en mand af afrikansk afstamning ved navn Temitope. Temitope lærte mig, at yoga var mere end de fysiske stillinger, men at det handlede om en følelse af ekstraordinært nærvær, bevidsthed, rytme og bevidsthed.

Ivy: Jeg blev introduceret til yoga i gymnasiet, men efter et par timer blev det ikke rigtig ved med at holde mig fast. Det var først i 2019, at min kusine, Marley, gav mig en bedre introduktion til yoga på et af sine yogakurser. Jeg var begejstret for at lære og forstå, at yoga kan praktiseres til forskellige typer musik, og at det nogle gange handler om den lærer, man har.

Manduka x Spirituel Gangster-kollektion

Q: Fortæl os om Walk Good LA og dit engagement i organisationen.

Marley: WalkGood LA er vores families non-profit organisation, der bringer folk fra alle samfundslag sammen for at helbrede i solidaritet gennem kunst, sundhed og velvære. Min fætter Etienne grundlagde WalkGood LA under Black Lives Matter-oprøret i 2020. Mens alle råbte "I Can't Breathe" i gaderne, skabte vi "BreatheGood" i parken, som er et 1-times yogaflow ledet af mig, direktøren for sundhed og velvære i WalkGood LA. Vi har nu flere fællesskabsaktiviteter rundt omkring i Los Angeles såsom "RunGood", vores ugentlige 5 km rundt i midtbyen, "HikeGood", vores månedlige vandreklub, "FightGood", fælles selvforsvarstimer, og "PaintGood", en male- og meditationsserie ledet af kunstvisionæren Ron Bass. Du kan følge med i alt WalkGood ved at følge os på Instagram @WalkGoodLA.

Ivy: Walkgood LA startede som en 10-ugers protest i 2020 som reaktion på mordet på Ahmaud Arbury, en ubevæbnet sort mand, der blev skudt og dræbt, fordi han joggede i sit nabolag. Efter 10 uger besluttede min bror og vores formand, Etienne Maurice, at vi ikke bare skulle kæmpe sammen, men at vi også skulle hele sammen, så vi startede Breathegood. Det er en times vinyasa flow i parken, ledet af min fætter og vores direktør for sundhed og velvære, Marley Ralph. Det, der startede med 20 mennesker, der dyrkede yoga i parken, er nu vokset til næsten 200 mennesker i parken. Vi har udvidet vores healing-aktiviteter i løbet af de sidste 2 år, og nu har vi Rungood, Paintgood, Hikegood og meget mere.

Jeg er næstformand i Walkgood LA, hvilket kræver, at jeg håndterer driften af non-profit-organisationen sammen med at være kreativ direktør for vores tøjlinje, @WalkgoodWear.

Spørgsmål: Har du et mantra, du lever efter? Nogle nye mantraer i øjeblikket?

Marley: Et mantra, som jeg elsker, er "Jeg har alt, hvad jeg behøver". Jeg har det fra en sang af Trevor Hall. Når jeg føler mig ængstelig og ude af kontrol, gentager jeg det igen og igen. Det bringer mig tilbage til en tilstand af taknemmelighed og enkelhed.

Ivy: Min mor har altid sagt til mig, at "livet handler om valg", og det er det citat, jeg har tatoveret på min ryg. Det er lidt skørt at have det citat tatoveret permanent på min krop, men det er min påmindelse, der tvinger mig til at huske, at jeg har muligheder, og at jeg har magten til at træffe de rigtige valg for mig selv.

Ivy og Marley fra Walkgood LA

Spørgsmål: Hvordan påvirker yoga din hverdag?

Marley: Yoga er mit daglige liv. Jeg praktiserer yoga i den måde, jeg behandler mig selv og andre på. Den fysiske praksis, også kendt som 'asanas', hjælper mig med at frigøre fastlåste traumer i kroppen. Mens den filosofiske praksis giver mig en dybere forståelse af min ånd og den materielle verden omkring mig.

Ivy: Yoga beroliger min sjæl. Når som helst jeg føler, at jeg har brug for forløsning, klarhed eller bare en enkelt vejrtrækning, finder jeg altid min måtte frem. Min måtte er mit sikre sted. Jeg kommer til min måtte for mig og kun for mig. Min daglige yogapraksis har givet mig mulighed for at tænke over, hvordan jeg ser på mig selv, snarere end hvordan andre vælger at se på mig.

Spørgsmål: Har du en morgenrutine? Hvis ja, så fortæl os, hvad der fungerer bedst for dig.

Marley: Jeg vågner, laver en kop te og flyder igennem en hurtig solhilsen. Så går jeg en tur med min hund rundt om blokken, hvor jeg normalt reflekterer og drømmer højt.

Ivy: Hver morgen beder jeg, og så taler jeg højt eller skriver tre ting ned, som jeg er taknemmelig for. Bagefter skriver jeg en bekræftelse ned, som vil guide mig gennem hele dagen. Det giver mig mulighed for at forblive i en tilstand af taknemmelighed og minde mig selv om, at alt i livet kan tages væk med det samme, så vær taknemmelig!

Manduka x Spirituel Gangster-kollektion

Spørgsmål: Hvad er din foretrukne måde at koble af på?

Marley: Min yndlingsmåde at koble af på er at tænde røgelse og stearinlys. Jeg sørger for at gøre mit hjem super hyggeligt med plys puder og bløde tæpper. Der er intet som at krybe sammen på sofaen med min hund og min kæreste til en aften med popcorn og Netflix.

Ivy: Jeg elsker musik, at skrive dagbog, aromaterapi og solnedgange. Jeg elsker at brænde røgelse eller stearinlys, mens jeg lytter til lo-fi, old school, reggae, dancehall eller afrobeats-musik. Intet taler til mit hjerte, som en solnedgang gør. Det er mit yndlingssted at se solen smile.

Q: Din foretrukne playliste til yoga-flow?

Marley: Helt ærligt, bare følg mig på Spotify @MarleyRalph, så er alle mine yndlingsyoga-spillelister der... tak mig senere ;)

Ivy: Alt, hvad der er kurateret af @namastaemareyrae, er min favorit, men jeg elsker en god playliste, der indeholder noget Erykah Badu, Bob Marley og Jhene Aiko.

Q: Hvordan praktiserer du selvkærlighed og selvaccept?

Marley: Hver dag er forskellig, så jeg starter altid med at have tålmodighed og medfølelse med mig selv. Derefter spørger jeg mig selv: "Hvordan ville du gerne behandles, hvis du var en, du elskede og så op til?" Så tager jeg den bare derfra. Jeg køber blomster til mig selv, tager på dates med mig selv, og jeg lærer at elske mine særheder.

Ivy: Ærligt talt, hver gang jeg forlader huset for at begin min dag, ser jeg mig i spejlet og siger

"Du er elsket, værdsat og værdsat". Det giver mig mulighed for at møde dagen med en ubekymret holdning og minde mig selv om, at i dag vil jeg vise mig for mig selv.

Spørgsmål: Hvordan får du dit sind, din krop og din ånd i balance?

Marley: Jeg laver playlister og sekvenser til yogatimerne. Jeg møder op for mine venner og min familie. Jeg laver te, jeg skaber, og jeg tager mig tid til at tale højt med mig selv.

Ivy: Løb og yoga er de to aktiviteter, der giver mig mulighed for at forbinde mig med mit sind, min krop og min ånd. Når jeg løber og bevæger mig, mærker jeg en følelse af klarhed, der vibrerer i hele min krop. Jeg føler mig tættere på Gud. Mit sind er i stand til at modtage visioner og gennemsigtighed med mig selv.

Manduka x Spiritual Gangster-kollektion

Spørgsmål: Nuværende yndlingsopskrift?

Marley: Avocado-toast! Jeg bruger surdejsbrød, modne avocadoer, drysser lidt Lawry's Season Salt, citron-peberkrydderi og cayennepeber på toppen. Derefter tilføjer jeg som regel et æg, nogle broccolispirer og et dryp chilipeber-sesamolie fra Trader Joes, men husk, at man kommer langt med lidt! *Kokkens kys*.

Ivy: Jeg elsker en god quinoa-bowl. Alt, hvad du behøver, er peberfrugt, løg, avocado, majs, varm quinoa selvfølgelig og dine foretrukne krydderier. Til sidst, hvis du har lyst til noget sødt, elsker jeg at tilføje nogle tranebær på toppen. Tjek min Tik Tok @ivycoco for videoen ;).

Spørgsmål: Hvad betyder det for dig at være en spirituel gangster?

Marley: At være en spirituel gangster betyder for mig, hvad Sri Swami Satchidananda må have ment, da han sagde "hold dit hjerte på Gud og dit hoved i verden," i 'The Yoga Sutras of Patanjali'. At være en spirituel gangster er at vide, hvordan man stoler på Gud, og alt andet kommer og går, som det har lyst til. Det er at holde fokus på det, der får dig til at føle dig godt tilpas, og lære at stole på, at der er en lysere dag, når tingene bliver triste.

Ivy: At være en spirituel gangster er altid at minde sig selv om, at autenticitet altid vil være på mode. At dukke op i rum og på steder som dit sande og autentiske jeg vil aldrig holde op med at trende, fordi du er nødt til at være ægte for at kunne relatere.

Spørgsmål: Hvad er dit yndlingstøj fra Spiritual Gangster, som hjælper dig med at bevæge dig komfortabelt og selvsikkert?

Marley: Eftersom mit navn er Namaste Marley Rae, må mit yndlingstøj være Namaste Pull Over. Den er supersød og hyggelig.

Ivy: Jeg elsker den Peyton Zip Hoodie. Jeg elsker bare at kunne tage en hættetrøje på, der føles som et stort kram.

Shop Spiritual Ganger x Manduka-kollektionen

Manduka har slået sig sammen med Spiritual Gangster for at bringe mindfulness ind i din yoga... practice on og uden for måtten. Mød op med intention i vores nye kollektion af yogaudstyr, tøj, måtter, håndklæder og tilbehør, der er designet til at støtte din praksis og dit formål.

Se Manduka x Spiritual Gangster-kollektionen her

Bag kulisserne 💙


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice

Related Products