De praktijk inspireren. Geïnspireerd door vaderschap.

Inspiring the Practice. Inspired by Fatherhood.

Ter ere van Vaderdag nodigen we je uit om kennis te maken met een aantal Daddy-o-gis die nadenken over het kruispunt tussen de praktijk van het vaderschap en yoga ... op en naast de mat.

Brandon Flows en zijn kinderen

BRANDON @BRANDOFLOWS

"Het vaderschap is de grootste vreugde in mijn leven. Begrijp me niet verkeerd. Het is ook het meest uitdagende, uitdagende en moeilijke om te doen. Net als de yogahoudingen die ik graag aanleer, laat het me zien dat er veel meer vreugde schuilt in de inspanning om aanwezig te zijn dan in het perfect doen van de dingen. Ik ben mijn vrouw en kinderen eeuwig dankbaar dat ze me dat hebben geleerd."

Matt Othert en zijn kinderen
Matt Othert en zijn kinderen

MATT @MATTROTHERT

"Het vaderschap heeft de wereld voor me betekend. Ik realiseer me dat mijn jongens kleine sponsjes zijn en nadoen wat ze ons zien doen. Het vaderschap heeft me dus meer bewust gemaakt van alles wat ik doe. Ik probeer volledig aanwezig te zijn als ik bij ze ben, net als bij yoga. Omdat ik op dit moment hun gids door het leven ben, doe ik mijn best om kalm en vredig te blijven en ze een veilig gevoel te geven terwijl we samen door de dagen heen gaan. Iedereen waarmee we in contact komen, behandelen met vriendelijkheid en liefde. Net als bij yoga vormen de dingen die we regelmatig doen samen wie we zijn. Daarom leer ik mijn studenten op dezelfde manier als ik mijn kinderen leer: adem te halen, aanwezig te blijven, mindful te bewegen, aardig te zijn voor jezelf en anderen en te glimlachen. Yoga is, net als het leven, een prachtige reis, blijf aanwezig, hou van anderen en wees mindful in alles wat je doet."

Tamal en zijn zoon

TAMAL @TAMALDODGE

"Het vaderschap kan vol haperingen en fouten zitten. Het is zeker geen makkelijke rol in het leven. Ik vind dat je tijdens het opvoeden van kinderen ook volwassen wordt. Je begint je kinderen te zien als meer dan alleen je kinderen, maar als geesten/zielen die God aan je heeft toevertrouwd om een groter goed in hen en in jezelf te bevorderen. Om te zorgen voor meer dan alleen hun lichamelijke behoeften, maar ook voor hun diepe geestelijke welzijn. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat ze genoeg te eten hebben, dat ze onderwijs krijgen en dat ze al hun basisbehoeften kunnen vervullen. Maar om niet voorbij te gaan aan het diepe geluk dat gevonden kan worden in het contact met God. Dat is wat het vaderschap voor mij zo speciaal maakt."

Vytas en zijn zoon

VYTAS @VYTASYOGA

"De wereld opnieuw ontdekken door de ogen van mijn zoon is het grootste geschenk van zijn vaderschap geweest. Voor mij is ouderschap leren hoe en wanneer ik naar die lessen moet luisteren."

Mychal en zijn zoon

MYCHAL @MYCHALANGELO

"Ik was 18 jaar oud toen ik voor het eerst een yogastudio binnenliep, Yoga Soup, in Santa Barbara, CA. De man die me altijd heeft laten zien hoe je een man moet zijn, was dezelfde persoon die me aanmoedigde en me die winter mee naar de studio nam na mijn laatste seizoen football op de middelbare school. Die unieke man is mijn vader. Die man is mijn grootste fan sinds ik me kan herinneren. Hier zijn we dan, 15 jaar later, hetzelfde maar toch anders. Een beetje ouder, een beetje wijzer. Mijn vader heeft mij als leraar geïnspireerd om met mijn uniekheid, vrijmoedig en authentiek voor de dag te komen. Ontvankelijk, ondersteunend en bemoedigend voor iedereen. Hij was altijd mijn favoriete coach. Bedankt dat je me altijd hebt aangemoedigd om naar grootsheid te streven, ik hou van je papa. Fijne Vaderdag!"


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice