DE PRAKTIJK INSPIREREN. GEÏNSPIREERD DOOR MOEDERSCHAP

Posted in inspire |
INSPIRING THE PRACTICE. INSPIRED BY MOTHERHOOD

Moederschap is net als yoga een reis. Maak kennis met een aantal van onze docenten die de kracht van het moederschap gebruiken om levens te veranderen en dag in dag uit te inspireren.

 

IVORIE @ivoriejenkins

Ivorie Jenkins
Ivorie Jenkins

"Zoals alle goede dingen in het leven is ouderschap een paradox - een mooie warboel van tegenstrijdige kwaliteiten. Je zult je bijvoorbeeld nooit zo levendig en uitgeput voelen. De dagen lijken eeuwig te duren, maar de jaren zijn in een oogwenk voorbij. Je wordt omringd door zoveel liefde en toch voelen sommige dagen zo eenzaam. Gelukkig is yoga een toevluchtsoord. Hoewel het er de meeste dagen op lijkt dat ik naar mijn mat ga om 5 minuten te zitten voordat de kinderen wakker worden of om 3 minuten diep adem te halen na een driftbui. Mijn lessen zijn rijker en geroutineerder omdat het leven zich aan mij voordoet en ik consequent de hulpmiddelen van de beoefening kan gebruiken - of jammerlijk falen en het de volgende dag opnieuw proberen!

 

EMILY @emilyyoga_

Emily
Emily

"Moeder worden heeft de betekenis van het woord 'liefde' voor mij volledig geherdefinieerd! Het woord "liefde" heeft een hele nieuwe betekenis gekregen; het is een wereldschokkende, hartveroverende liefde die uit mijn hart sijpelt en overstroomt. Het moederschap heeft me veranderd en heeft me in staat gesteld om de opwinding van de wereld door de ogen van een baby te zien. Elke dag als moeder ben ik voortdurend aan het leren en uitbreiden, verzachten en vertragen, en ervaar ik nieuwe niveaus van vreugde.... het heeft me geholpen om een beter mens te worden, een meer zorgzame vriendin, een meer liefhebbende dochter en echtgenote, en een meer meelevende yogaleraar."

 

MARY BETH @marybethlarue

Mary Beth
Mary Beth

"Ik werd moeder toen mijn telefoon meer dan vijf jaar geleden ging. Ik was op weg om een privé yogasessie te geven en toen ik de telefoon opnam, werd me gevraagd of mijn man en ik een zes dagen oud jongetje wilden plegen. De zes maanden daarvoor hadden we pleegoudercursussen gevolgd en niets kon me ooit voorbereiden op het moment dat ik het gezicht van mijn zoon zag. Hij opende zijn grote bruine ogen en ik viel harder dan ik ooit in mijn leven was gevallen. In de liefde, dat wel, maar er was ook genoeg geklungel door het moederschap. We hadden tientallen wendingen en adopteerden onze zoon toen hij 2,5 jaar oud was. Mijn yogamat diende als reddingsvlot in die tijd en doet dat nog steeds. Mijn practice is rommeliger, meer belichaamd, gevuld met zoveel gevoel. Moeder worden is het grootste geschenk van mijn leven geweest, vooral op de manier waarop het voor ons gebeurde, en mijn praktijk is ook alleen maar meer een geschenk geworden."

 

LAUREN @laureneckstrom

Lauren
Lauren

"Ik zit met twee delen van mezelf: degene die vertrouwt & degene die denkt dat ze weet hoe ze er sneller kan komen, degene die dingen anders probeert te doen & degene die alleen haar gewenste resultaat kan zien, degene die zo geduldig is & degene die het proces gewoon wil versnellen. Moederen is alles, alle onderdelen en ik slaag en faal dagelijks. Ze rent als de wind, praat als een wijsheidbewaarder, lacht alsof vreugde haar geboorterecht is (wat het voor ons allemaal is) en houdt voet bij stuk. Ik probeer het. Ik doe het langzamer aan en probeer mijn achterstand in te halen. Deze kleine lerares heeft me meer over mezelf geleerd dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

Dus hé ouders, ik weet dat jullie het elke dag tegen jullie kinderen zeggen, dus als niemand het onlangs tegen JOU heeft gezegd, laat het me dan weten: "Dit is moeilijk. Ik zie je. Je doet het geweldig."


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice