På opdagelse Ruby med Taylor

Posted in inspire |
Exploring Ruby with Taylor

For omkring 2 år siden satte jeg en intention for mig selv, og den intention var at dukke op og tage plads! Så længe jeg kan huske, har jeg "sat mig bagest i køen" og gemt mig, spillet lille, kvalt mit udtryk af frygt for at blive dømt, ikke tilladt mig selv at være fuldt ud i min glæde og listen fortsætter. Jeg vidste, at for at kunne tage plads, ville det kræve, at jeg først så og anerkendte mig selv, forankrede mig selv i min iboende værdi og virkelig var opmærksom på, hvad der nærer min sjæl i dens dybder; opbyggede mit mod dag for dag til at vise mig på måder, som jeg aldrig havde gjort før, og så - BOOM! En e-mail fra Manduka.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_0693_841e415d-02be-4c73-8d27-08a0e5674899_600x600

Jeg havde den smukke mulighed at tage en tur ned til Joshua Tree for at være en del af deres 'unearth the vibrations'-produktlancering! Da jeg først modtog e-mailen, gjorde de usandheder deres bedste for at være så højlydte som muligt og arbejdede hårdt på at overbevise mig om, at jeg ikke var værdig til at indtage den plads, jeg havde lyst til at løbe bagest i køen. Selv om de gamle stemmer var højlydte, var de ting, der nærer og forankrer mig, endnu højere - jeg vidste, at jeg bare skulle dukke op, og så ville resten komme af sig selv! At indse, at det at dukke op og tage plads ikke handler om at slippe af med frygten, men i stedet gøre det selv med frygten, og det alene er med til at skubbe dit mod fremad.

Det fantastiske ved at være på dette sæt var den sikkerhed, jeg følte i hele min krop, og selv om nerverne var der, vidste min krop, at det var sikkert at udtrykke. Vi fik alle en chance for at repræsentere en anden ædelsten, og min var tilfældigvis "Ruby". Jeg tror virkelig ikke på, at ting er tilfældige, og selvom jeg havde lyst til at løbe væk og gemme mig eller bede om at få en anden sten, der havde en mere dæmpet farve osv. osv, VIDSTE jeg, at det var præcis, hvad jeg havde brug for. Den Ruby Stenen - en dyb, kraftfuld, levende og lidenskabelig rød farve, der repræsenterer jordforbindelse og næring og for mig virkelig at føle sig rodfæstet i sin krop og sig selv. Det er sjovt, for selvom jeg altid har tænkt på mig selv som en jordbunden person, der elsker at nære og blive næret, ville jeg have adskilt disse rum fra de ydre udtryk for vibration og lidenskab, da jeg ikke tror, jeg nogensinde virkelig har set mig selv på den måde eller mere givet mig selv plads til at leve i disse rum. Jeg ville have placeret dem et andet sted, alt imens de var i denne ene utrolige sten, her er de alle.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_0449_849417bf-5302-452c-8958-279af393a9bb_600x600

Denne idé udfordrede mig virkelig. Den udfordrede det, jeg troede, jeg vidste var sandt om mig selv, og den krævede, at jeg viste mig på en anden måde, den krævede, at jeg viste mig som mit fulde jeg og ikke holdt mig tilbage. Det opmuntrede mig til at elske og forbinde mig med alt, hvad jeg er. At tappe ind i dette element og alt, hvad det repræsenterer, kaldte mig fremad; de smukke komplekse egenskaber, der ikke overskygger hinanden, men i stedet forstærker hinanden, var ekstremt inspirerende. At give mig selv lov til at indtage dette rum fuldt ud blev spændende, og jeg begyndte at blive virkelig nysgerrig efter, hvad der ellers var i mig, som jeg endnu ikke havde udnyttet. Det mod, som ikke kun jeg, men alle de tilstedeværende udviste, var til at tage og føle på. Man kunne mærke hver enkelt persons ånd skinne og give mere og mere plads til, at den næste person også kunne skinne!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_0345_33e53bab-43d0-4f01-8dbe-1ac1f86f26fc_600x600

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_3481_115bbc41-3c82-47f7-b933-65b5beff1805_600x600

Når jeg ser på RubyDet tænder en ild i mig, det vækker en dyb passion for alt, hvad der har med forbindelse at gøre, og en oprigtig, rodfæstet og stabil kærlighed. Den minder mig om alle de udfordringer, jeg har overvundet, og den måde, hvorpå jeg fortsætter med at være der for mig selv hver eneste dag. Den Ruby reflekterer den måde, vi nærer os selv på, tilbage til os og bringer et niveau af ærlighed, sårbarhed og mod frem, som jeg mener er nødvendige berøringspunkter for ethvert niveau af vækst. Energien fra denne smukke sten var ikke kun jordforbindende, men også fyldt med en uforklarlig vitalitet, som især var nyttig på optagelsens sidste dag, hvor alle var fysisk og mentalt udmattede. Jeg føler sådan en dyb forbindelse med denne specifikke egenskab; som en, der har kæmpet med kroniske smerter og autoimmunitet i over 15 år nu og ofte kæmper med et niveau af fysisk og følelsesmæssig udmattelse, der er svært at forstå ikke kun af andre, men til tider også i mig selv. Jeg blev mindet om, hvor modig jeg er, hvor meget jeg brænder for at dele min historie og skabe et trygt rum, hvor andre kan dele deres, og jeg blev mindet om, hvor vigtigt det er ikke bare at hjælpe andre med at nære sig selv, men også at give andre lov til at nære mig. Jeg blev mindet om den vitalitet og livskraft, der er i mig, og som reflekteres i og gennem mine medmennesker og tilbage til mig, så jeg kan vise mig fuldt ud på og uden for min måtte.

Når jeg tænker på de asanas, der føles i overensstemmelse med egenskaberne i Rubyminder det mig om en jordbunden åbenhed. Stillinger, der kræver en subtil styrke, hjerteåbnere, der kræver tillid og plads. Jeg kom igennem en række stillinger, der virkelig udfordrede mit sind og min krop - åbne twists, rygbøjninger som kamel og vild ting og endda nogle balancestillinger som Ardha Chandrasana eller halvmåne (en af mine favoritter at lege med) samt danserstilling - en grundfæstet styrke, der tager plads! Når det kommer til din praksis, især i forbindelse med jorden og alle dens naturlige gaver til os, er der virkelig ingen grænser. Jeg vil opfordre dig til at træde ned på din måtte, spørge din krop, hvad den ønsker at føle, stole på, at det er for dig, tage den dybeste indånding, du har taget, og begin bevæg din krop ved blot at lytte til dens unikke kald. Det er alt, hvad du behøver, dig og dit åndedræt, og resten kommer af sig selv!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_3531_928bcf0d-cca1-4363-b973-bef9aad9951d_600x600

At blive bedt om at repræsentere denne ædelsten og vise mig i min praksis på denne måde har været sådan en ære og har givet mig selvtillid til at begin gå forrest i køen i livet.

Livet har altid en måde at placere dig i præcis den position, du har brug for at være i, for at du kan opleve de lektioner, der er lige til dig! Du skal bare være villig til at møde op, modtage og indtage din plads!

ØV DIG MED TAYLOR:

Kom og vær med til dette grounding-flow for hele kroppen - her for at hjælpe dig med at åbne hjertet og frigøre spændinger, der er opbygget og lagret i hofterne! Vi vil forberede kroppen til sikkert at bygge op mod vores topstilling "wild thing" og lære, hvordan man justerer og styrker kroppen til denne smukke og energigivende backend! Jeg håber, at du forlader din måtte med en følelse af fuld næring.

Følg Taylor


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice