Hjemmetræning med Manduka PRO Squared af Esther Kim

Posted in home practice |
Home Practice with Manduka PRO Squared by Esther Kim

For ti år siden trådte jeg ind i min første hot yoga klasse med løftet til en ven om, at jeg bare ville "give det et forsøg". Det var naturligvis noget af det mest udfordrende, jeg nogensinde havde oplevet, men jeg var hooked. Kort tid efter øvede jeg hele tiden i studiet og hjemme i mit hjemmelavede øvehjørne.

Jeg drev min mand til vanvid, fordi jeg stoppede op midt i alting (både inde og ude) for enten at lave en yogastilling eller arbejde på mine inversioner. Mine tre små børn så spændt og nysgerrigt til, mens jeg foldede, drejede og vendte på hovedet og lavede "yoga-ting" hver dag.

En dag sendte en veninde en sms for at fortælle mig om den "enorme yogamåtte", hun havde fundet. Før jeg vidste af det, kørte hun den enorme yogamåtte, som hun havde proppet ind i sin Prius, hjem til mig. Jeg afsatte et åbent rum i min kælder og rullede den store, tunge måtte ud. Det var sådan, min hjemmepraksis begyndte med Manduka PRO Squared yogamåtte.

Den Manduka-måtte har været grundstammen i min hjemmepraksis i over otte år nu. Det er mit "hjem", hvor jeg har siddet utallige gange for at begin min daglige yogapraksis. Jeg har også delt måtten med mine tre nysgerrige børn, efterhånden som de er vokset op gennem årene. Deres nysgerrige øjne har bragt deres ivrige fødder til at prøve stillinger, som jeg havde praktiseret. Jeg har også siddet mange gange med min mand, børn, hund og endda nogle gange yogavenner for enten at sidde og indhente det forsømte, træne eller bare for at ligge ned og trække vejret, mens jeg fik nogle stræk efter en lang og trættende uge. Min Manduka Pro Squared måtte har holdt med konstant holdbarhed og har altid været så let at rengøre med minimal vedligeholdelse.

Selv om min hjemmepraksis også har omfattet mere end bare yoga asana i årenes løb, har min Manduka Pro Squared Måtte også budt velkommen til min styrketræning, kettlebell-træning og meget mere. Den har fortsat med at være et sikkert og stærkt tilflugtssted med rigelig plads til udforskning og læring, uanset hvad årstiderne har bragt i min bevægelsespraksis.

Jeg er og vil altid være taknemmelig for, hvor meget "plads" Pro Square Mat har givet mig til at vokse og opleve hver ny sæson, der udvikler sig. Med taknemmelighed og glæde ser jeg frem til de mange nye ting, der stadig er i vente.

Hvis du vil følge med i Esthers hjemmepraksis, kan du tjekke hendes Instagram-side.


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice

Related Products