Spotlight på studiet: Frøet

Posted in studio spotlight |
Studio Spotlight: The Seed

The Seed i Lagos, Portugal, er et kreativt center for velvære - et sted, hvor man kan recharge, genoprette balancen og genoplive, så krop, sind og ånd bliver forenet. De yder støtte til deres fællesskab gennem genopbyggende arbejde, wellness-sessioner, fælles oplevelser og samskabelse. De tror på, at yoga forbedrer livet fra alle perspektiver.

Vær med til at udforske mere om Jasper og Dianas studierejse! I denne måneds Yoga Studio Spotlight-interview fortæller de os alt om deres baggrunde, yogiske veje, og hvordan de fandt det perfekte sted at åbne deres studie.

Kan du fortælle os lidt om jer selv og jeres baggrund?

Jasper: Siden jeg var lille, har jeg rejst på grund af min families arbejde. De har altid arbejdet med bæredygtighed og udviklingsbistand. Det faldt mig naturligvis naturligt i en ung alder. Jeg startede mine studier i bæredygtig udvikling og arbejdede i sektoren for vedvarende energi. Der blev jeg klar over, at bæredygtighed er noget indre, og det åbnede min vej ind i yoga.

Diana: Jeg er født i Porto, Portugal, og har en baggrund inden for kunst, musik, dans, teater, arkitektur og design (alle "frø" plantet i mig af min familie siden en meget ung alder!) Vi har altid rejst meget, og derfor er rejser også en af mine store passioner. Jeg har boet over hele kloden i 15 år: fra Berlin til London, Mexico, Indien, Frankrig ... og nu har jeg fundet min base tilbage i Portugal - hvor jeg er ved at starte en smuk ny familie, og hvor jeg kom for at "stoppe op og dele" det, jeg har samlet og lært i alle disse år.

Hvad var din vej fra elev til lærer og endelig til ejer af et atelier?

Jasper: Min vej som studerende startede med ayurveda og meditation. Jeg rejste til Indien og deltog i et 10-dages Vipassana-retreat. Det uddybede min bevidsthed og indre ro. Jeg skabte en struktureret rutine og fik flere og flere fordele. Det var i dette øjeblik, at yoga kom ind i mit liv. Yoga omfatter meditation, men også en meget praktisk måde at leve i fred og harmoni på. Vejrtrækning, fysiske asanas og mantraer fik mig ind i en dybere meditation. Jeg tænkte aldrig på at blive lærer, jeg ville bare have en dybere forståelse af yoga. Jeg tog min 200 og 300 timers TTC, og efter et par års selvpraksis blev det at undervise en sadhana. Der er sådan en skønhed i at dele sin erfaring. Det førte mig til at undervise almindelige klasser, være vært for retreats og nu ejer af et studie sammen med min partner.

Diana: Jeg har altid haft svært ved at finde én stor passion inden for kunst (jeg har altid studeret og praktiseret inden for så mange områder), men min far, som også er arkitekt, sagde en dag, da jeg stadig var meget ung, til mig: "Hvis du er arkitekt, kan du gøre og lave alt!", og så tog jeg af sted: ind på arkitekturuniversitetet for at blive en "Everything maker"!

Senere har jeg omdefineret mine færdigheder som designer (grafik, branding, art director, interiør ...), emner, som stadig følger mig i dag: Jeg arbejder i øjeblikket som grafisk brandingdesigner (og nogle gange som indretningsarkitekt), jeg ejer et etnisk kunsthåndværksprojekt (et brand, der forbinder nogle af mine største passioner: kunst og rejser), og jeg er også certificeret yoga- og meditationsinstruktør.

Jeg har praktiseret i 20 år og er uddannet i "yogahovedstaden" Rishikesh (Indien) og også sammen med Jivamukti Yoga-skolen i Europa, og jeg har undervist i Indien, Storbritannien, Frankrig og Portugal i 10 år nu.

Jeg blev forelsket i yoga lige fra begyndelsen, men det var efter en skade, mens jeg styrkede og afbalancerede sindet og kroppen ved hjælp af yoga, at praksis har forvandlet mig på så mange niveauer - jeg føler en stærk ansvarsfølelse for at dele det, hvilket oprindeligt inspirerede og fortsat inspirerer mig til at undervise.

The Seed er så resultatet af alle disse passioner, rejser, kunst, udforskning af yogaens transformerende kraft på tværs af kontinenter og blanding af mindfulness og kreativitet.

Er der en særlig lærer eller guide eller et øjeblik, der har været afgørende for at udvikle og fastholde din personlige praksis?

Jasper: Min lærer har været min guide. Han har virkelig inspireret mig til at tage ansvar for det liv, jeg lever. Yoga er ikke noget, man gør, det er en bevidsthedstilstand, som giver lykke og tilfredsstillelse, en tilstand af væren. Han er en del af Swami Sivanandas slægt. En anden inspiration fik jeg fra Krishnamacharya, som for mig er en af grundlæggerne af den yoga, vi alle ser nu.

Diana: Jeg mødte en utrolig Jivamukti-lærer (Emma Henry) i London, da jeg var i gang med en helingsproces (efter en ulykke). Det var hende, der motiverede mig til aldrig at holde op med at øve mig, og takket være den modstandskraft i min yogapraksis fik jeg en kirurg til at bekræfte, at jeg ikke ville få brug for en operation, som han oprindeligt havde forudsagt! Det øjeblik og min lærers "spark" fik mig til at rejse til Indien for at prøve at finde ud af, hvad yoga VIRKELIG var! Det var der, yoga-vejen virkelig begyndte.

Du har for nylig åbnet The Seed, kan du fortælle os om rejsen for at etablere det? Hvad inspirerede dig til at starte det i Lagos?

Vi har visualiseret et studie i omkring et år. Vi fortalte hinanden om hver eneste åbne butik, bygning eller andet. Vi har spekuleret på det nøjagtige sted for et studie, den nøjagtige placering ... vi havde ikke defineret noget. Indtil en dag, hvor vi bare gik rundt i Lagos - en af os besluttede at stoppe for at få en take away-kaffe, mens den anden betragtede den bygning, hvor caféen lå, og tænkte: "Hvor ville det være dejligt at have et yogastudie her!" - Så kigger vi op og ser et skilt: "Til leje"! Fra det øjeblik og til nu er alting bare gået lynhurtigt!

Fortæl os om dit studie og den energi, det bringer til det lokale yogasamfund. Hvad ønsker du, at folk skal føle, når de kommer ind i dit studie?

Fra det øjeblik, man træder ind i rummet, føler man en indre ro. Vores rum er omhyggeligt designet til at skabe et indbydende miljø, hvor du kan føle dig hjemme og fokusere på din rejse mod velvære.

Du har kaldt stedet for et kreativt center for velvære, kan du forklare lidt om, hvad det indebærer?

Kreativitet starter fra et sted med stilhed. Vi forestiller os at bringe kreativitet og velvære sammen i dette rum. Fordi de passer så godt sammen!

Du kan også arbejde på The Seed (i vores fælles arbejdsområde), og hvorfor skal arbejde være en kedelig og tvungen ting? Arbejde er sådan et vigtigt redskab for vores trivsel! Så lad os være kreative, lad os arbejde og synkronisere det med vores velbefindende!

Hvad er dit mål eller din mission for dit studie? Og hvordan er det unikt eller forskelligt fra andre i området?

Vores mission er at fremme vækst og forandring hos enkeltpersoner og i vores samfund gennem en unik fusion af arbejde, skabelse og holistiske velværeaktiviteter. Vi adskiller os fra andre i området, fordi vi kombinerer både arbejde og sundhed i ét og samme rum.

Er der noget, du kan lære videre til nye studiogrundlæggere eller yogier, der overvejer at åbne deres eget studie?

Vær klar over, hvad du forestiller dig. Tro på din vision, og bliv ikke distraheret fra den. Og vigtigst af alt: Hold din egen praksis i gang. Det var det, der fik dig til at starte det - giv det næring!

Kom i kontakt med The Seed - et transformativt fristed

Følg The Seed på Instagram eller besøg deres hjemmeside.

Besøg atelieret på Marreiros Netto 34 1º esquerdo, 8600-754 Lagos, Portugal

Klasserne i studiet spænder fra traditionel Hatha yoga, Ashtanga, Jivamukti Yoga, Vinyasa, Yin Yoga, Yoga Nidra, Somatics til Mobility Flow.

Frøet yogastudie er udstyret med Manduka PROlite ® yogamåtter


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice

Related Products