Ontdek Ruby met Taylor

Posted in inspire |
Exploring Ruby with Taylor

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een intentie voor mezelf gemaakt en die intentie was om te verschijnen en ruimte in te nemen! Zolang ik me kan herinneren, heb ik mezelf "achteraan in de rij gezet" door me te verstoppen, door me klein te houden, door mijn expressie te verstikken uit angst om beoordeeld te worden, door mezelf niet toe te staan om volledig in mijn vreugde te zijn en ga zo maar door. Ik wist dat ik, om ruimte te maken, eerst mezelf zou moeten zien en erkennen, mezelf zou moeten gronden in mijn inherente waarde en echt aandacht zou moeten schenken aan wat mijn ziel ten diepste voedt; dag na dag mijn moed zou moeten opbouwen om mezelf te laten zien op een manier die ik nooit eerder heb gedaan en toen - BOEM! Een e-mail van Manduka.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_0693_841e415d-02be-4c73-8d27-08a0e5674899_600x600

Ik had de prachtige kans om naar Joshua Tree te gaan om deel te nemen aan hun 'unearth the vibrations' productlancering! Toen ik de e-mail voor het eerst ontving, deden die onwaarheden hun best om zo luid mogelijk te zijn, ze deden hun best om me ervan te overtuigen dat ik het niet waard was om die ruimte in te nemen, ik wilde achteraan in de rij gaan staan. Ook al waren die oude stemmen luid, de dingen die me voeden en gronden waren nog luider - ik wist dat ik gewoon moest komen opdagen en dat de rest voor zichzelf zou zorgen! Als je je realiseert dat verschijnen en ruimte innemen niet gaat over het kwijtraken van de angst, maar dat je het zelfs met de angst doet en dat alleen al helpt om je moed vooruit te duwen.

Het verbazingwekkende aan deze set was de veiligheid die ik in mijn hele lichaam voelde, en ook al waren er zenuwen, mijn lichaam wist dat het veilig was om zich uit te drukken. We kregen allemaal de kans om een andere edelsteen te vertegenwoordigen en de mijne was toevallig ".Ruby". Nu geloof ik echt niet dat dingen toevallig zijn, en hoe graag ik ook weg wilde rennen en me wilde verstoppen, of wilde vragen om een andere steen met een meer gedempte kleur, enzovoort, ik wist dat dit precies was wat ik nodig had. De Ruby steen - een diepe, krachtige, levendige en gepassioneerde kleur rood die staat voor aarding, voeding en voor mij het gevoel echt geworteld te zijn in je lichaam en in jezelf. Het is grappig, want hoewel ik mezelf altijd heb gezien als een geaard persoon die graag voedt en gevoed wordt, zou ik die ruimtes hebben gescheiden van de uiterlijke expressies van levendigheid en passie, omdat ik denk dat ik mezelf nooit echt op die manier heb gezien of mezelf de ruimte heb gegeven om in die ruimtes te leven. Ik zou ze ergens anders hebben ondergebracht, terwijl ze binnen deze ene ongelooflijke steen, hier allemaal zijn.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_0449_849417bf-5302-452c-8958-279af393a9bb_600x600

Dit idee heeft me echt uitgedaagd. Het daagde uit wat ik dacht dat waar was over mezelf en vroeg me om op een andere manier te verschijnen, het vroeg me om te verschijnen als mijn volledige zelf en me niet in te houden. Het moedigde me aan om lief te hebben en me te verbinden met alles wat ik ben. Het aanboren van dit element en alles wat het vertegenwoordigt, riep me naar voren; de prachtige complexe eigenschappen die elkaar niet overschaduwen, maar juist versterken, waren enorm inspirerend. Mezelf toestaan om deze ruimte volledig in te nemen werd spannend, ik begon echt nieuwsgierig te worden naar wat er nog meer in mij was dat ik nog niet had aangeboord. De moed die niet alleen ikzelf maar iedereen daar toonde was voelbaar, je kon de geest van iedereen voelen stralen, waardoor er steeds meer ruimte kwam voor de volgende persoon om ook te stralen!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_0345_33e53bab-43d0-4f01-8dbe-1ac1f86f26fc_600x600

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_3481_115bbc41-3c82-47f7-b933-65b5beff1805_600x600

Als ik kijk naar de RubyHet wakkert een vuur in me aan, het wakkert een diepe passie aan voor alles wat met elkaar te maken heeft en een oprechte, gewortelde en stabiele liefde. Het herinnert me aan alle uitdagingen die ik heb overwonnen en de manier waarop ik elke dag voor mezelf blijf opkomen. De Ruby weerspiegelt naar ons de manier waarop we onszelf voeden en brengt een niveau van eerlijkheid, kwetsbaarheid en moed naar boven, waarvan ik geloof dat het noodzakelijke aanrakingspunten zijn voor elk niveau van groei. De energie die van deze prachtige steen uitging was niet alleen aardend, maar ook vervuld van een onverklaarbare vitaliteit, die vooral van pas kwam op de laatste dag van de shoot toen iedereen fysiek en mentaal uitgeput was. Ik voel zo'n diepe verbondenheid met deze specifieke eigenschap; als iemand die al meer dan 15 jaar vecht met chronische pijn en auto-immuniteit en vaak worstelt met een niveau van fysieke en emotionele uitputting dat niet alleen voor anderen moeilijk te bevatten is, maar soms ook in mezelf. Ik werd eraan herinnerd hoe moedig ik ben, hoe gepassioneerd ik ben over het delen van mijn verhaal en het creëren van een veilige ruimte voor anderen om het hunne te delen, ik werd eraan herinnerd hoe belangrijk het is om niet alleen anderen te helpen zichzelf te voeden, maar ook anderen toe te staan mij te voeden. Ik werd herinnerd aan de vitaliteit en levendigheid die ik ben, en die wordt weerspiegeld in en door mijn collega's, zodat ik me volledig kan laten zien op en naast mijn mat.

Als ik denk aan de asana's die afgestemd zijn op de eigenschappen van de Rubydoet het me denken aan een geaarde openheid. Houdingen die een subtiele kracht vereisen, hartopeners die vertrouwen en ruimte vereisen. Ik ging door een serie houdingen die mijn geest en lichaam echt uitdaagden - open draaiingen, rugbuigingen zoals kameel en wild ding en zelfs een aantal balanshoudingen zoals Ardha Chandrasana of halve maan (een van mijn favorieten om mee te spelen) evenals de danserhouding - een geaarde kracht die ruimte inneemt! Als het aankomt op je beoefening, vooral in verbinding met de aarde en al haar natuurlijke geschenken voor ons, zijn er echt geen grenzen. Ik zou je willen aanmoedigen om op je mat te gaan staan, je lichaam te vragen wat het wil voelen, erop te vertrouwen dat het voor jou is, zo diep mogelijk adem te halen en begin beweeg je lichaam door simpelweg te luisteren naar zijn unieke roep. Dat is alles wat je nodig hebt, jij en je ademhaling en de rest regelt zich vanzelf!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0132/3529/0170/files/0711_Manduka_FW23_3531_928bcf0d-cca1-4363-b973-bef9aad9951d_600x600

Gevraagd worden om deze edelsteen te vertegenwoordigen en op deze manier in mijn praktijk te verschijnen is zo'n eer geweest en heeft me het vertrouwen gegeven om begin naar voren te lopen in het leven.

Het leven heeft altijd een manier om je precies in die positie te plaatsen waar je moet zijn, zodat je de lessen kunt ervaren die speciaal voor jou zijn! Wees gewoon bereid om je te laten zien, te ontvangen en je ruimte in te nemen!

OEFENEN MET TAYLOR:

Doe met me mee aan deze full body grounding flow - hier om je te helpen het hart te openen & alle spanning los te laten die is opgebouwd en opgeslagen in de heupen! We bereiden het lichaam voor op het veilig opbouwen naar onze piekpose van 'wild thing' en leren hoe je het lichaam kunt uitlijnen en versterken voor deze prachtige en energieke backend! Ik hoop dat je de mat verlaat met een volledig gevoed gevoel.

Volg Taylor


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice