Geïnspireerd door de zon en de maan, het verhaal van de Eko Equa Ronde Mat

Posted in product highlight |
Inspired by the Sun and the Moon, the Story of the Eko Equa Round Mat

Het was 2007 en ik zat op mijn yogamat te oefenen toen ik een "aha-moment" had. In yoga worden onze bewegingen geïnspireerd door de lichtpunten, dus als we zon- en maangroeten beoefenen, waarom dan geen mat in de vorm van een eerbetoon aan hen? Zo begon mijn reis van het ontwerpen van wat jullie nu kennen als de Eko eQua Ronde Mat.

Hoe de ronde yogamat is ontwikkeld

2019.09.20-Manduka-Pickup-Shoot-131.jpg

Ik ben al heel lang bezig met yoga en fitness en had een goed idee van wat de mat nodig had... maar dit project was een beetje anders. Ik wist dat ik deze ronde mat groot, stoer en mooi wilde maken! Ik was zo enthousiast om de boodschap van beweging te delen door ontwerpen met bogen en spiralen te gebruiken. Ik creëerde zelfs een nieuwe les voor een grote fitnessketen en verkocht de matten op verschillende locaties. Rond deze tijd kwam ik er ook achter dat ik zwanger was van mijn eerste zoon, Cruz.

Hobbels in de weg voor de Ronde Mat

In het begin ging alles geweldig... toen begonnen we tegen onvoorziene problemen aan te lopen. Er waren problemen met de kwaliteitscontrole van het materiaal en bepaalde kleuren maakten het oppervlak glad. Hoewel mijn droom intact bleef, wist ik dat ik niet alle problemen kon oplossen terwijl ik zwanger was. Het was gewoon iets te veel om op dat moment aan te pakken. En tijd bleek precies te zijn wat dit project nodig had. Ik moest groeien als productontwerper en, nog belangrijker, als moeder. Dus nam ik in der minne afscheid van de mattenfabrikant en besloot ik te pauzeren.

De Ronde Mat is nieuw leven ingeblazen

Die broodnodige pauze duurde 11 jaar (ik weet zeker dat veel moeders zich dat kunnen voorstellen!) Toen ik in 2018 met Manduka begon samen te werken, keek ik naar het prachtige vakmanschap en wist ik dat de tijd rijp was om de ronde mat weer terug te brengen.

Tijdens mijn zogenaamde "pauze" heb ik twee baby's gekregen, tien dvd's uitgebracht, zes Beachbody-video's gemaakt en een prenataal yogaboek geschreven. Moeders de kracht geven is echt een plezier voor mij, dus het was super belangrijk dat ik een manier vond om de ronde mat geweldig te maken voor moeders, baby's, huisdieren en gezinnen. De productdirecteur van Manduka, Craig Stiff en ik gingen aan de slag om een product te maken dat niet giftig, veilig, zacht en gemakkelijk schoon te maken is.

De ronde yogamat: Geïnspireerd door moeders en de maan

Nu de materialen waren geperfectioneerd, was het tijd om een print te kiezen. We keken naar een aantal bestaande ontwerpen binnen de Manduka lijn en het was de Marketing Director die voorstelde om naar de maan te kijken. Mijn hart maakte een sprongetje van vreugde toen ik de prints zag, want de maan is een symbool voor vrouwen, de cycli van het leven van een vrouw, EN omdat mijn achternaam bij mijn geboorte Luna was. Het maanpatroon voelde als een eerbetoon aan alle geweldige vrouwen over de hele wereld die zo hard werken om hun dromen na te jagen, inclusief maar niet beperkt tot de droom van het moederschap.

De beste ronde yogamat van Manduka

We hebben de eQua eKO ronde yogamat uitgebracht in twee designs: Luna Sunrise en Luna Night, net op tijd voor Moederdag 2019. Onze eerste oplage was uitverkocht en ik ben zo blij om te kunnen delen dat de mat terug is en verkrijgbaar in de VS en de EU. Het moederschap heeft me geduld, genade en hoe ik nooit mijn dromen moet opgeven geleerd. Ik heb thuis twee kleine jongens die kijken hoe ik me laat zien in deze wereld. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat mijn geduld en vertrouwen in de juiste goddelijke timing hebben geleid tot deze geweldige samenwerking.

Verhaal over de Luna Ronde Yoga Mat van Manduka Video


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice

Related Products