Thuis oefenen met Manduka PRO Squared door Esther Kim

Posted in home practice |
Home Practice with Manduka PRO Squared by Esther Kim

Tien jaar geleden stapte ik mijn eerste hot yoga les met de belofte aan een vriend dat ik het gewoon "een keer zou proberen". Onnodig te zeggen dat het een van de meest uitdagende dingen was die ik ooit had meegemaakt, maar ik was verkocht. Kort daarna oefende ik de hele tijd in de studio en thuis in mijn geïmproviseerde oefenhoekje.

Ik maakte mijn man gek omdat ik overal midden in stopte (in huis en daarbuiten) om een yogahouding aan te nemen of aan mijn inversies te werken. Mijn drie jonge kinderen keken opgewonden en nieuwsgierig toe hoe ik elke dag "yoga-dingen" vouwde, draaide en omdraaide.

Op een dag sms'te een vriendin me over een "enorme yogamat" die ze had gevonden. Voor ik het wist, reed ze de enorme yogamat die ze in haar Prius had gepropt naar mijn huis. Ik maakte een open plek in mijn kelder en rolde deze grote mat uit. Zo begon mijn yogabeoefening thuis met de Manduka PRO Squared Yoga Mat.

Die Manduka mat is nu al meer dan acht jaar de basis van mijn thuistraining. Het is mijn "thuis" waar ik ontelbare keren heb gezeten om begin mijn dagelijkse yogabeoefening. Ik heb die mat ook gedeeld met mijn drie nieuwsgierige kinderen die in de loop der jaren zijn opgegroeid. Hun nieuwsgierige ogen brachten hun gretige voeten om houdingen uit te proberen die ik aan het oefenen was. Ik heb ook vaak op die mat gezeten met mijn man, kinderen, hond en soms zelfs met yogavrienden om bij te praten, een workout te doen of om gewoon te liggen en adem te halen terwijl ik wat stretchoefeningen doe na een lange vermoeiende week. Mijn Manduka Pro Squared mat is altijd duurzaam gebleven en was altijd gemakkelijk schoon te maken met minimaal onderhoud.

Ook al omvat mijn thuistraining door de jaren heen meer dan alleen yoga asana's, mijn Manduka Pro Squared mat ook mijn krachttraining, kettlebell training en nog veel meer. Het is altijd een veilig en sterk toevluchtsoord gebleven met voldoende ruimte om te ontdekken en te leren, wat de seizoenen ook hebben gebracht in mijn bewegingspraktijk.

Ik ben en zal altijd dankbaar zijn voor de "ruimte" die de Pro Square Mat me heeft gegeven om te groeien en elk nieuw seizoen te ervaren. Met dankbaarheid en vreugde kijk ik uit naar de vele nieuwe dingen die nog komen gaan.

Om Esther's thuisoefeningen te volgen, bekijk haar Instagram pagina.


Sharing good vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997.

Het delen van goede vibes + de beste matten, kleding en yogaspullen sinds 1997. #inspirethepractice

Related Products