Hjælp - Gavekort | Manduka EU

Manduka-europe-gift-cards-FAQ-Help Centre

Hvordan bestiller jeg et gavekort?

Du skal blot tilføje et gavekort på det ønskede beløb til din indkøbskurv, og bekræftelsen vil blive sendt separat til dig. Når du har modtaget den, sender du den bare videre til modtageren, så de kan vælge de produkter, der passer bedst til deres praksis!

Hvad kan jeg bruge mit gavekort til?

Hvis du har modtaget et gavekort, er du velkommen til at bruge det på hele vores produktsortiment!

Hvordan bruger jeg mit gavekort?

Dejligt, at du har et Manduka-gavekort! Du skal blot anvende gavekortkoden i feltet "Gavekort eller rabatkode" i højre side af din browser under check-out. Når du har anvendt koden, vil den automatisk justere prisen på din ordre. 

 

Eksempel på side med gavekort

 

Jeg har mistet mit gavekort, hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan finde dit gavekort, bedes du venligst Kontakt os venligst og vi vil hjælpe dig! 

Hvordan finder jeg saldoen på mit gavekort?

Hvis du gerne vil vide, hvor meget der er tilbage på dit gavekort, bedes du venligst Kontakt os.

Kan jeg bruge mit gavekort på Mandukas amerikanske, canadiske eller britiske hjemmesider?

Nej, - Hvis du køber et gavekort fra Mandukas EU-hjemmeside, vil det kun være gyldigt på eu.manduka.com.

Kan jeg bruge mit gavekort sammen med den rabatkode, min lærer gav mig?

Ja, du kan bruge gavekortet i kombination med belønningskoden*. Du skal blot anvende begge koder under check-out! Tilføj først bonuskoden, og tryk på anvend, og fortsæt derefter med at betale med gavekortet.

* En Reward-kode kan udleveres af lærere, som er en del af vores Teacher Reward-program. Kontakt din lærer for at se, om de allerede er en del af dette program!

Jeg har en lærerrabatkode, kan jeg bruge mit gavekort og anvende min kode?

Ja - Du skal blot anvende lærerrabatten* og din gavekortkode separat i feltet 'Gavekort eller rabatkode', så justeres priserne automatisk. Start med at anvende rabatkoden, før du fortsætter med at betale med gavekortet.

* Hvis du er en aktiv yogalærer og gerne vil ansøge om en Lærer-brancherabat så se venligst vores programmer side for yderligere information. 

Kan jeg returnere et produkt, jeg har købt med mit gavekort?

Ja - produkter, som du gerne vil returnere, kan stadig returneres, når de er købt med et gavekort. For mere information om vores returpolitik og instruktioner, se venligst her sidee. Husk, at vi ikke tilbyder gratis returnering!

Kan jeg returnere det gavekort, jeg har købt/modtaget, og få pengene tilbage?

Gavekort kan ikke indløses til kontanter, kontantækvivalent eller returneres. Gavekortet har dog ikke nogen udløbsdato! Du kan vente med at bruge gavekortet, indtil du finder et produkt, du elsker, ved en senere lejlighed. 

Hvor kan jeg finde vilkår og betingelser?

Du kan finde vores vilkår og betingelser her.


Related Products