Mød Mandukas globale ambassadører

Posted in yoga tips |
Meet the Manduka Global Ambassadors

I 2019 er 5 ledere fra yogasamfundet blevet udvalgt på grund af deres passion for at dele budskabet om at inspirere folk til at være deres mest kraftfulde selv. Disse 5 yogier inkluderer: Peter Sterios, Faith Hunter, Chelsey Korus, Liz Arch og Desi Bartlett.

PETER STERIOS: DEN VISIONÆRE

Som grundlægger af Manduka er Peter Sterios ankeret i det nye program. Peter har været en del af det globale yogamiljø i over fire årtier som underviser, skribent og iværksætter. Hans vision om at skabe den professionelle måtte var katalysatoren for oprettelsen af manduka for over 20 år siden, og han fortsætter med at støtte produktinnovation og fremme det globale yogasamfund. Han har undervist i yoga i Det Hvide Hus og har talt til det amerikanske marinekorps i Pentagon om de terapeutiske fordele ved yoga. Han er skaberen af LEVITYoGA™, og han har en ny bog på vej til efteråret med titlen "Gravity and Grace: How to Awaken Your Subtle Body and the Healing Power of Yoga".

FAITH HUNTER: HEALEREN

Faith er en smuk, sjælfuld yogini med base i Washington, D.C.

Faiths passion for yoga begyndte, da hun søgte måder at håndtere sin brors alt for tidlige død på grund af komplikationer fra AIDS-virussen i 1990'erne. Faith har været yogalærer siden 2003 og er skaberen af Spiritually Fly ®, en livsfilosofi, der fejrer hvert øjeblik i livet og bruger teknologien i åndedræt, bevægelse, lyd og stilhed på en frisk og moderne måde for at opmuntre eleverne til at leve et episk liv. Hun er grundlægger og skaber af Embrace Yoga DC, og snart lanceres Embrace OM, et wellness-sted for alle.

Når Faith ikke turnerer rundt i verden eller rocker på hovedscenen, kan du finde hende på Embrace, hvor hun underviser, leder og healer et mangfoldigt fællesskab af yogier.

Faith er forfatter til "Shades of the Soul" og "Spiritually Fly: Wisdom, Meditations, and Yoga to Elevate Your Soul" (efterår 2020).

CHELSEY KORUS: SJÆLENS GUIDE

Chelsey Korus har undervist i yoga, siden hun var 15 år gammel, og har været en ivrig elev i adskillige bevægelsespraksisser, herunder: Power Vinyasa, Ashtanga, Acro, kampsport, free form dance og ballet. Ud over en enestående dybde i sin praksis har Chelsey en tredobbelt uddannelse i dans, teater og vokal. Et årti med læring og undervisning rundt om i verden (herunder i Det Hvide Hus) har ført hende til at designe Vågen, en total livsstilspakke omkring sjæl, ånd og miljø. Chelsey er også en af de bedste oplægsholdere for Wanderlust og leder ofte kurser med tusindvis af deltagere.

LIZ ARCH: ADVOKATEN

Liz er en international yogalærer, kampsportsudøver, forfatter, mor og skaberen af Primal Yoga®, en dynamisk fusion af yoga og kampsport med fokus på empowerment og selvhelbredelse. Liz har en alsidig baggrund i flere forskellige kampsportsgrene og har flere certificeringer i yoga, herunder SmartFlow Yoga®, Yoga Tune Up® og en traumebevidst yogacertificering. Liz er også certificeret rådgiver for vold i hjemmet og fungerer i øjeblikket som vestkystdirektør for no profit-organisationen Purple Dot Yoga Project. Hun er forfatter til bogen "The Courage to Rise: Using Movement, Mindfulness, and Healing Foods to Triumph over Trauma".

DESI BARTLETT: KORYFÆET

Desi er oprindeligt fra Chicago og voksede op i Kriya Yoga-templet, hvor hun fik en livslang kærlighed til bevægelse og meditation. Desi har en mastergrad i corporate fitness og har ledet yogacertificeringskurser for National Council of Certified Personal Trainers og gennem Yoga Alliance. Hun er skaberen af Mothers into Living Fit ® og har 10 fitness- og yoga-dvd'er bag sig. Desi er ekspert i graviditet og efterfødsel og har for nylig udgivet sin første bog, "Your Strong Sexy Pregnancy". Desi er også community director hos Manduka og har for nylig været med til at skabe den runde eko eQua-måtte. Hun er mor til to aktive drenge og brænder især for at styrke mødre med styrke, fleksibilitet og glæde.


Det globale ambassadørprogram er en forlængelse af mandukas engagement i at forbinde samfundet på en meningsfuld måde. For mere information, tjek om os på forsiden af eu.manduka.com, eller send os en e-mail på yogisupport@manduka.com.


Deling af gode vibes + de bedste måtter, tøj og yogaudstyr siden 1997.

Deling af gode vibes + de bedste måtter, beklædning og yogaudstyr siden 1997. #inspirethepractice