Helpcentrum - Cadeaubonnen | Manduka EU

Manduka-europe-gift-cards-FAQ-Help Centre

Hoe bestel ik een cadeaubon?

Voeg gewoon een cadeaubon voor het gewenste bedrag toe aan je winkelwagen en de bevestiging wordt apart naar je gemaild. Zodra je deze hebt ontvangen, kun je hem doorsturen naar de ontvanger zodat hij of zij de beste producten kan kiezen die bij zijn of haar praktijk passen!

Waar kan ik mijn cadeaubon voor gebruiken?

Als je een Gift Card hebt ontvangen dan kun je deze gebruiken voor ons gehele assortiment!

Hoe gebruik ik mijn cadeaubon?

Prachtig dat je een Manduka Gift Card hebt! Je hoeft alleen maar de Gift Card code toe te passen in het 'Gift Card of kortingscode' veld aan de rechterkant van je browser tijdens het afrekenen. Zodra je de code hebt toegepast wordt de prijs van je bestelling automatisch aangepast.

 

Voorbeeldpagina cadeaubon

 

Ik ben mijn cadeaubon kwijt, wat moet ik doen?

Als je je cadeaubon niet kunt vinden, neem dan contact op met yogisupport@manduka.com en wij zullen je helpen!

Hoe kan ik het saldo van mijn cadeaubon vinden?

Als je het saldo van je cadeaubon wilt weten, neem dan contact op met yogisupport@manduka.com.

Kan ik mijn cadeaubon gebruiken op de Amerikaanse, Canadese of Britse websites van Manduka?

Nee, - Als je een cadeaubon koopt op de EU Manduka website is deze alleen geldig op eu.manduka.com.

Kan ik mijn cadeaubon gebruiken in combinatie met de kortingscode die ik van mijn leraar heb gekregen?

Ja, je kunt de cadeaubon gebruiken in combinatie met de kortingscode*. Je hoeft alleen maar beide codes toe te passen tijdens het afrekenen! Voeg eerst de kortingscode toe en druk op toepassen en ga dan verder met betalen met de cadeaubon.

* Een Reward Code kan worden gegeven door leerkrachten die deelnemen aan ons Teacher Reward Programma. Neem contact op met je leerkracht om te zien of hij/zij al deel uitmaakt van dit programma!

Ik heb een kortingscode voor leraren, kan ik mijn cadeaubon gebruiken en mijn code toepassen?

Ja - Pas gewoon de Leraren Industriekorting* en je Cadeauboncode afzonderlijk toe in het veld 'Cadeaubon of kortingscode' en de prijzen worden automatisch aangepast. Begin met het toepassen van de kortingscode voordat je verder gaat met betalen met de Gift Card.

* Als je een actieve yogadocent bent en graag een Docenten Industriekorting kijk dan op onze programma's pagina voor meer informatie.

Kan ik een product retourneren dat ik met mijn cadeaubon heb gekocht?

Ja - producten die je wilt retourneren kunnen nog steeds geretourneerd worden als ze gekocht zijn met een Gift Card. Voor meer informatie over ons retourbeleid en instructies zie deze page. Houd er rekening mee dat we geen gratis retourzendingen aanbieden!

Kan ik de cadeaubon die ik heb gekocht/gekregen terugsturen voor een geldbedrag?

Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld, een equivalent daarvan of worden geretourneerd. De Gift Card heeft echter geen vervaldatum! Je kunt wachten met het gebruiken van de Gift Card tot je een product vindt dat je leuk vindt bij een latere gelegenheid.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?

Je kunt onze Algemene Voorwaarden vinden hier.


Related Products